PositiveBeauty

Be the best version of You

PositiveBeauty

Palvelut & Tuotteet

Kasvohoidot

Anumati Naturals
Anumati Naturals

Suomalaisen Anumati Naturalsin ainutlaatuinen synergia ihosi parhaaksi. Anumati Naturals on ammattikosmetiikkasarja, joka tarjoaa luonnon omia ratkaisuja, ihosi parhaaksi. Monia sukupulvia taaksepäin Äidit ovat hoitaneet luonnon antimilla. Niin syntyi myös Anumati Naturals. Äitien ja isoäitien reseptit ja luonto-opit ovat Anumatin tuotteiden perusta.

Se miten näet itsesi on kaunista. Anumati Naturals toivottaa sinut tervetulleeksi itsensä arvostamisen maailmaan. Arvosta itseäsi, anna itsellesi mahdollisuus olla kaunis ja löydä parhaat puolesi, äläkä kätke kauneuttasi vaan uskalla olla sitä mitä olet.

Sarjan tuotteet eivät sisällä mm. parabeeneja, silokoneja, keinotekoisia hajusteita. Tuotteissa ei ole käytetty eläinkokeita ja pakkaukset ovat kierrätettävät.

Esse Probiotic Skincare
Esse Probiotic Skincare

Esse on luomusertifioitu kosmetiikkasarja, joka yhdistää ensiluokkaisten kasviraaka-aineiden antioksidanttiset öljyt ja uutteet uusimpiin tieteellisiin innovaatioihin. Kehomme mikrobikanta eli mikrobiomi on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta. Jotta ihosi toimisi parhaalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee vahvistuksekseen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa ihoa taudinaiheuttajilta ja ikääntymistä edistäviltä tekijöiltä. Terve ja monipuolinen mikrobiomi tukee myös ihon aineenvaihduntaa ja ylläpitää sen oikeaa pH-tasapainoa.

Esse-tuotteissa käytetään prebiootteja, joilla ravitaan valikoituja, iholle hyödyllisiä mikrobeja. Avaintuotteisiin lisätyt probiootit taas parantavat ihon suojabarriäärin toimintaa ja hidastavat ihon ikääntymisprosesseja. Lisäksi Esse-tuotteissa käytetyt kasviöljyt imitoivat ihon luontaista rasvahappokoostumusta. Nämä yhdessä auttavat luomaan iholle sellaisen pH-arvon ja kasvuympäristön, joka suosii iholle hyödyllisten mikrobien kasvua. Me Essellä uskomme, että ihon hyvinvoinnin optimointi auttaa hidastamaan ihon ennenaikaisia ikääntymismuutoksia pitkällä aikavälillä. Esse-hoitola- ja kotihoidot sopivat kaikille ihotyypeille ja ihon tiloille. On tärkeää, että hoidoissa käytetyt tuotteet valitaan aina yksilöllisesti ihon tarpeen mukaan. Esse-hoidot paitsi ylläpitävät ihon hyvinvointia, tuovat apua myös ihon ongelmatiloissa mm. aknen, rosacean ja atooppisen ekseeman hoidossa.

Esse-tuotteilla on Ecocert-luomusertifiointi. Tuotteet valmistetaan eettisin periaattein hiilineutraalissa tuotantolaitoksessamme. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomuus on yksi ideologiamme ydin. Esse-tuotteet ovatkin sekä eläinsuojelujärjestö PETA:n että vegaaniyhdistys Vegan societyn akkreditoimia. Tuemme raaka-ainetuotannossa reilua kauppaa yhteistyössä Phyto Trade African kanssa. Uskomme, että tuotteiden eettinen tuotanto on askel kohti kestävää kehitystä, monimuotoista ja kaunista tulevaisuutta. Haluamme, että asiakkaamme tuntee itsensä kauniiksi ja terveeksi – sekä lyhyellä aikavälillä, että vielä vuosikymmenten jälkeenkin.

Bo-ho
Bo-ho

Ranskalainen Bo.Ho tarjoaa korkealaatuisia ja värikkäitä meikkituotteita syvästi luontoa kunnioittaen, Meikkituotteissa yhdistyvät mielekkäät ja iloiset sävyt, oikeudenmukaisuus ja edulliset hinnat. Bo.Ho osoittaa, että on mahdollista tarjota kauniita, ekologisesti suunniteltuja meikkejä, jotka muodostuvat luonnollisista ainesosista. Se lisöksi että ainesosamme ovat luonnosta, olemme huomioineet ympäristön suojelun pakkauksissamme.

Omat tämän hetken suosikkini sarjasta on voidemainen meikkipuuteri, poskipuna, maapuuteri, peitepuikko, matta huulipuna ja Volume ripsiväri ja luomivärit, kynsilakka ja ja ja…… nämä on vaan kaikki niin ihania 🙂 !

Laitehoidot

Caretech Diamond
Caretech Diamond

Ihon timanttihiontahoito on allergiavapaahoito

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta, puhtaammalta ja säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuoremmalta.

Hoito suoritetaan nopeasti ja on se kivutonta. Hoitotuotteiden vaikutus tehostuu.

Hoito sopii erinomaisesti kiireiselle ihmiselle

Hoido ei tuote punoitusta, joten sen jälkeen ei tarvita toipumisaikaa, voit mennä hoidosta suoraan työhön tai vapaa-aikaan.

Tuloksia joita hoidolla saadaan, ovat mm. ihonvärin normalisoituminen ja kirkastuminen. Se poistaa mustapäitä ja talia, sekä hoitaa acnea, siloittaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä. Hoito uudistaa ja kiinteytää ihoasi. Voidaan hoitaa myös vartalon ihoa, esim. selänihonpuhdistus.

Caretech RF-Cryo
Caretech RF-Cryo

Radiofrekvenssi lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Hoidon tuloksena om tasaisempi ja kauniinmpi iho.

RF-kasvohoidon hyötyjä mm. Kohottaa kasvojen ihoa, sekä tasoittaa väriä. Hoito poistaa ryppyjä, juonteita sekä turvotusta kasvoilta, lisää ihon kimmoisuutta.

Hoito on tehokas silmänympäryshoitoihin, poistaa, ryppyjä, juonteita, tummia silmänalusia ja turvotusta. Tehoaa hyvin huuliryppihin, sekä kiinteyttää kaksoisleukaa ja kaulan ihoa.

Hoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen.

Hoito on turvallista, kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla, eikä toipumisaikaa tarvita.

Hoitoa voi ottaa yksittäisinä hoitoina, mutta sarjana tulokset ovat tehokkaampia. Hoitosarjat ovat 4-8 peräkkäistä hoitoa, 1-2 hoitoa/viikko. Ylläpitohoitoja kosmetologin suosituksen mukaan 1-2 kertaa/kuukausi.

Caretech-Meso
Caretech-Meso

Neulaton mesoterapialaite, kivuton ja erittäin tehokas vaihtoehto

Neulaton mesoterapialaite käyttää menetelmää jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Hoidon tuloksellisuus taataan oikein valituilla tehoaineilla kunkin asiakkaan ihotyypin ja ongelman mukaan.

Ainesosilla voidaan vaikuttaa miltei kaikkiin ihon ongelmiin, kuten rypyt, juonteet, väsynyt iho…

Nobelilla palkittu hoitomuoto on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto neulalliselle

mesoterapialle.

Hoitoon kuuluu myös terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla. Se soveltuu erinomaisesti miimistenlihasten jännitysten laukaisuun. Sillä kohotetaan, kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja pienennetään kaksoisleukaa.

Hoitoa voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai 4-6 hoitokerran sarja, jolloin hoitoväliksi suositellaan 1-2 viikkoa.

Sokeroinnit

Body Sugaring - vartalosokerointi
Body Sugaring – vartalosokerointi

Sokerointi on häiritsevien ihokarvojen poistoa vartalon ja kasvojen iholta, hellävaraisesti ja tehokkaasti. Sokeroinnilla saadaan poistettua myös kuollut ihosolukko, jolloin tuloksena on karvaton, pehmeä ja terve iho.

Alexandria sokeri on 100% luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Eikä sitä ole testattu eläimiin.

Sokerointia voidaan tehdä 3-6 viikon välein ja jopa kolmannen kerran jälkeen näet tuloksia karvankasvun heikkenemisestä.

Tulessasi sokerointiin muista, ettei ihoa ei saisi kuoria päivää ennen ja jälkeen sokeroinnin. Karvan on hyvä olla vähintään 3mm pituinen, jotta karva saadaan hyvin poistettua. Vältä myös ihokarvojen ajamista viikkoa ennen sokerointia.

Asiakkaan kommentteja sokeroinnista:
  • Hei, mä sain ihanat Hollywood-kainalot
  • Kiitos, tämä oli kivuttomin bikinilinjan sokerointi ikinä, mikä mulle on tehty
  • Ihanan kevyt olo, kuin paino olisi tippunut 🙂
  • Tämä on hyvällä tavalla koukuttavaa

Asiakkaani kertovat

“Tänne tullessani olin ihan hermostunut, kierroksilla. Nyt olen rauhoittunut, tunne että taas jaksan. Kiitos Kati, susta huokuu ihana rauha ja osaat työsi todella hyvin.”

“Niin ihana tulla luoksesi, tämä on muutakin kuin kauneudenhoitoa, tämä on terapiaa. Tiedän, että voin täysin rentoutua käsittelyssäsi”

“Kaunis, viihtyisä hoitola”

“Paras kasvohoito jonka olen koskaan saanut”